septembrie 24, 2010

De la Flugtag cazi direct in caruciorul cu rotile!


Am avut ocazia, in premiera, saptamana trecuta sa asist la un eveniment care nu anunta nimic grav, ba din contra, multa distractie, intalnire cu prietenii s.a. Socoteala de acasa nu se potriveste deloc cu cea din targ, spune o veche zicala romaneasca, si cata dreptate avea!
Celebra companie de bauturi energizante care anunta de zor ca iti da aripi ar trebui sa isi schimbe putin sloganul si sa anunte ca acele aripi se topesc repede mai ceva ca cele din ceara din mitul lui Dedal si Icar. Asta a simtit-o cel mai bn pe propria piele una din concurentele Flugtag, concurs desfasurat pentru a treia oara in tara noastra. Impreuna cu echipa sa de "zbor" confectionand un "aparat de zbor" cam neinspirat, un "pian" care sa dovedit rupator de coloane vertebrale!
Fireste Red Bull a fost repede absolvita de orice vina, poi cine a pus-o domn'e sa se arunce in Dambovita, cine se credea! Chiar ma gandeam daca acest accident nefericit s-ar fi produs in America, si familia lui "Miss Piggy" ar fi reactionat cum trebuie, cam cate milioane de dolari ar fi stors drept daune? Probabil ca destule cat sa nu mai muncesti toata viata, dar asa ar fi fost corect.

Noi cei din multime nu am stiut nimic despre acest incident, Dani si Razvan mereu efervescentii prezentatori ai matinalului Antenei 1 au trecut cu zambetul pe buze mai departe! Deh nu vroia noua sa ne faca griji, poate ne enervam si plecam.
Cert este ca medicii romani si asa cu salarii "decente" au mai avut si ei activitate 4 ore in plus la cartea de munca pentru o "banala" operatie care ar fi putut-o lasa pe Madalina Dragan, invalida pe viata si asta pentru ce? pentru cateva minute de adrenalina. Noi sa fim sanatosi! Red Bull iti va da in continuare aripi sa cazi in Dambovita, doritori vor fi!

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere