decembrie 18, 2009

Mos Craciun nu este sanatos:)


Dr. Nathan Grills de la Universitatea Monash din Australia a publicat un articol in celebra publicatie stintifiica British Medical Journal si in care ne face descoperirea "savanta" cum ca celebrul Mos generos Craciun ne induce un stil de viata nesanatos, si ca nu este deloc un model de urmat mai ales pentru copii, poate sa supara Mosu' pe toti anul asta si nu va mai aduce nimic!
Mananca prea mult si prin imaginea si comportamentul sau induce un stil de viata nesanatos, ei nah ti-o buna! conduce sania sub influenta bauturilor alcoolice, mai ales dupa ce pleaca de la gazde multumit dupa un paharel de tarie, si mai ales se catara pe case si pe hornurile acestora fara casca de protectie, deci practic se ocupa cu sporturi extreme foarte periculoase pentru copii fara experienta in catarat si care i-ar urma modelul.
in viziunea domnului doctor, orice lucru care il infatiseaza pe Mos Craciun induce un stil de viata nesanatos, imaginea unui "grasun" sedentar, care fumeaza pipa nu face bine pt copii care i-ar incuraja sa faca si ei la fel, asa ca Nathan Grills ne propune un Mos "Zvelt" care imparte morcovi copiilor impreuna cu renul sau favorit Rudolf si care alearga pe "banda", mda deci se apropie 2012 lumea a luat-o razna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu