iulie 26, 2010

"Bulgarul" din mine!


Am descoperit din intamplare un site foarte interesant www.reincarnare.ro, se stie ca sunt fascinat de foarte mult timp de ideea in sine de a fi calator in spatiu si timp, poti face acolo inclusiv un test, normal ca nu cred in el dar e foarte interesant si te-ar putea pune pe ganduri.

Am trecut ziua de nastere, luna si anul si mi-a fost "dezvaluit" ceea ce am fost intr-o viata anterioara. Am fost un barbat se pare de origine slava nascut undeva pe teritoriul Bulgariei de astazi in jurul anului 1600, chiar mi-as fi dorit sa traiesc in acea perioada din anumite puncte de vedere, totusi trebuia sa ma feresc de "Sfanta Inchizie" daca afla ideile mele "eretice" despre Dumnezeu.

Am fost de meserie fierar sau drumar, la cat de neindemanatic sunt acuma si la ce maini finute am, clar ca nu se potriveste deloc, cred ca imi dadeam mereu cu ciocanul in mana!
Eram o fire dinamica si activa cu posibilitati certe de organizator, ceea ce este interesant pentru ca ma consider asa si mai presus de toate cica as fi fost un fel de sef pe vremea ea (suna interesant), cert este ca mi-ar fi placut sa-l cunosc personal pe Galilei si sa-i spun cata dreptate a avut in legatura cu sistemul nostru solar. Va recomand sa intrati si voi pe site si sa va faceti testul, indiferent ca, credeti sau nu, macar de amuzament, eu insa cred cu tarie in reincarnare!

Un comentariu:

  1. Cine stie ce am fost in viata anterioara, deocamdata ne chinuim sa aflam ce suntem in aceasta.

    RăspundețiȘtergere