aprilie 24, 2010

Dragostea te loveste "in plin"

Asa cum am promis ceva mai devreme ca o sa va arat pana la ce nivel de prostie se poate ajunge in aceasta tara si nici nu stiu cum sa caracterizez pe fetele care i-au in "custodie" asemenea bestii, practic nu le pot baga in nici o categorie, pur si simplu ma depaseste ideea de a sta cu o asemenea persoana, paradoxul mare este ca se plang de asa zisul ghinion in dragoste, cand ele singure si-o cauta "cu lumanarea", chiar mi-e de neinteles totul, poate voi reusiti sa imi explicati. Atentie clipul contine imagini ce pot dauna cardiacilor sau celor slabi de inger!



Mi-e pur si simplu de necrezut, cum aceasta fiinta mai poate lua in brate un exemplar din rasa cocalarus retardatus, eu am gasit un singur raspuns, e masochista!
Problema este ca nu e un caz singular ci unul din putinele ce rasufla in presa, oficial as vrea sa ma implic intr-o campanie impotriva violentei domestice, e pur si ismplu uluitor sa asistam la asemenea acte barbare in secolul 21, indiferent ce conflicte au fost intre cei 2 "porumbei" nu asta e rezolvarea, insa deh cu dragostea nu te pui, eventual iti da pumni si picioare.
Insa asa patesc femeile care se mandresc atunci cand agata un tip "interlop" cu masina si cu ochelari "harmani, mancatias" bineinteles ca noi tipii cei normali vom pierde mereu in fata acestor accidente genetice, fataaa e cool, fata sa iesi cu dastia, ce vorbesti fataaa lasa relatiile serioase agata tipii bine, cocalari ratati, fetelor eu va respect din tot sufletul, nu meritati nici cu o floare sa fiti atinse, unele, ca restu, le jignesti daca le atingi cu asa ceva, prefera "blandetea" unui pumn, dar cine se asemeana, se aduna, cu siguranta ca eram refuzat de aceasta domnisoara daca ipotetic, vorbind as fi dorit mai mult, i-as fi voribt si m-as fi purtat ca un gentleman dar degeaba pentru ca venea tipu' interlopu' cu mertanu' mancatias' si gata combinatia, din pacate acestor persoane nu pot decat sa le urez atat, va meritati soarta!

Un comentariu:

  1. Sincer sa fiu, asa si merita. Cand vine un baiat timid dar respectuos cu ele, si incerca sa fie corect, cinstit si mai presus de orice, iubitor, pur si simplu il ignora. Dar ia sa vezi ce dintr-odata il iubeste daca e in probleme si baiatul ala "nepotrivit" o ajuta....Dar ce sa-i faci, asta e legea junglei de beton: papagalii iau tot ce e bun, cei cuminti stau si indura. Vreo 2 batai ca cea din video si o sa vezi cum incepe fata sa caute baieti cuminti....

    RăspundețiȘtergere