august 24, 2009

Manual de esecuri amoroase sau "amnezia" dupa sarut!


Nu e nimic fratilor de ras, poi chiar ma batea gandul sa scriu despre asa ceva, in primul rand nu stiu daca a mai avut cineva ideea asta stralucita si daca a mai avut-o cu siguranta ca a scris din propria experienta care intamplator sau nu, era mai mult decat pozitiva. Cu siguranta ca nimeni nu are atata experienta negativa ca persoana ce scrie acest blog, la mine intodeauna Cupidon a facut experimente, probabil ca m-a ales drept "cobaiul" sau preferat, ce onoare moncher! Inainte ca voi sa incepeti cu "replicile incurajatoare" despre care am stras atatea, incat cu siguranta ca merita si ele trecute pe foaie, dar asta cu alta ocazie, merita sa fie cunoscute de lume, pentru ca e normal ca cineva sa dea din "experienta " lui in aceste replici si altora care se simt ca mine "experimentele lui Cupidon" sau de ce nu Eros daca preferati mitologia greaca!
Vorbind strict despre un post de al meu putin mai vechi despre categoriile de femei ce au aparut in calea mea, iata ca "natura" acestor "fiinte cu inima ca un hotel" s-a mai imbogatit cu inca o categorie, demonstrand nu numai mie ca "Teoria relativitatii by Scufelu' contine si paradoxuri nu numai lucruri concrete. Iata ca natura acestor fiinte imposibil de inteles este extrem de complex, si ca niciodata nu poti sti ce au de gand sa faca. In manualul nereusitelor in dragoste as baga acele femei, care se dau niste exemple in viata sociala si care critica, atitutdinea majoritatii celorlalte "conationale" spunandu-ti si amagindu-te o buna bucata din timp, ca ele sunt intr-adevar acele fiinte, care se afla la ani lumina de mine ( de parca nu au fost mereu asa!) si care culmea au tupeul sa iti dea intalnire foarte ok, sa te sarute chiar, dar dupa acel sarut, ele sunt lovite brusc de o boala numita "amnezie" care dupa numai o zi iti spulbera orice speranta de reusita in idila care tocmai parea ca se formeaza. Daca ele nu ar fi disparut complet din viata ta ar fi intrat foarte usor la categoria "escrocheriilor sentimentale" dar ele nu dispar complet, aici e paradoxul sunt lovite de aceasta amnezie: "Cine eu? nu suntem impreuna, ce daca ne-am sarutat, nu nu!" aha, deci ele sunt partial lovite de boala asta.
Cred ca sunt totusi cazuri izolate, experimente care intra in categoria manualului la "asa nu" sa nu fi asa credul, ca viata ti-o trage si nici nu ar avea vreun rost sa fie bagate in acea teorie a relativitatii de care vorbeam eu. Stiu acum aproape toate fetele si femeile care se vor simti lezate ma vor ataca, ma vor acuza de misoginism, ce sa mai! cand pierzi mereu in dragoste, cand "cineva" acolo sus se joaca cu tine mereu, sau macar ai aceasta senzatie, ajungi din greseala si misogin, sa ma ierte adevaratele persoane ce merita tot respectul si stima din lume, acele persoane de sex opus care o sa ma vada intodeauna un "bun amic", care intodeauna imi vor adresa "replici de incurajare" care au un iubit de multi ani, care pur si simplu atunci cand le iesi in cale, te vad ca pe un "intrus" ce cred ca le deranjeaza fericirea milenara si care se vaita si ele la fel ca si tine ca plang dupa o dragoste aflata la ani lumina distanta, dar cand aud ca aceasta descarcare ar putea fi tentatia unei relatii, iti spun" esti un bun amic, mi-ar place sa te stiu asa mereu", e si asta ceva in viata asta, trebuiesc sa fie si oameni care sa aiba mereu un umar "uscat" si pe care nu il poate uda nimeni indiferent cat ar plange pe el, cu siguranta ca manualul nereusitelor in iubire este unul interesant, sper sa luati si voi aminte si sa nu patiti la fel!
Ce s-ar intampla daca toate acele femei s-ar intalni cu tipul asta?

Un comentariu: