iunie 13, 2009

Primul motan din lume acuzat de viol !



Azi am promis ca am sa va spun o poveste foarte interesanta si foarte reala ce cu siguranta ca va descreti fruntile si celor mai suparati dintre voi ! este vorba despre primul pisoi ce a fost acuzat si dat in judecata pentru "violarea" altei specimene din rasa lui.

Dar sa nu ne grabim sa "acuzam", il cheama Tanu si este considerat mandria colegei mele dragi de la facultate Anita care ar face orice sa isi vada comoara fericita si torcand in voie, ca este cel mai grasun si simpatic motanel ar trebui sa vada si cei de la Guiness Book cum arata primul exemplar de pisoi "gigolo" poate ca o sa las si un numar de telefon pentru pisicile interesate:). Dupa cum am zis un vecin suparat din orasul colegei mele a venit la ea cu o falca in cer si una in pamant, suparat nevoie mare ca pisica dansului, din pacate nu am putut sa o contactez sa respinga sau sa confirme acuzatia, a fost violata cu "bestialitate" de motanasul Tanu care si el s-a facut nevazut cand s-a descoperit aceasta fapta, mai in gluma mai in serios vecinul suparat ca i-a fost violata pisica (probabil ca fapta s-a petrecut neprotejat si nedorind perpetuuarea speciei) doreste sa dea in judecata stapana motanului "infractor" pentru a raspunde in fata legii de faptele simpaticului pisoias.

Pentru a scapa de rusinea ce i s-a facut probabil ca domnul suparat a cerut si daune, nu se stie cu exactitate inca, oricum Tanu isi asteapta rabdator avocatul din oficiu, torcand linistit si savurand din rasfaturile stapanei sale stiind ca o sa scape basma curata din aceasta neintelegere. Il prezint pe Tanu in momentele de relaxare si meditatie profunda incercand sa constientizeze "gravitatea" faptelor sale. Probabil ca pana la urma pisica violata va dezvalui presei ca totul a fost facut din dragoste si intr-un cadru extrem de romantic, va asigur ca la cat de rasfatat este Tanu de Anita, va-ti dori sa fiti in pielea lui, pana una-alta asteptam ca justita sa faca dreptate in acest caz, pisica "abuzata" este de negasit pentru a comenta faptele produse, s-ar putea sa asistam la un nou caz "Elodia" ! Numai bine va doresc.

2 comentarii: