iunie 15, 2009

Caldura mare, Monser !


Tocmai ce am revenit de la facultate, bine acum o ora si ceva', am mai reusit sa trec peste un examen cu o nota chiar foarte buna la politologie 9 si acum incerc sa imi omor timpul banal si monoton ce se scurge pe langa mine de o buna bucata de vreme, am mers azi pe o caldura dogoritoare ce m-a adus intr-o stare de moleseala si nostalgie dar in acelasi timp si un sentiment de siguranta straniu, ma simt bine intr-un fel pe de o parte nu, de ce asa? nici eu nu pot explica momentan.
Echipa mea de suflet Steaua are un nou antrenor, daca "caruselul" tehnicienilor din Ghencea se invarte in continuare nu ajungem la nici un rezultat dar asa nu poate decat sa ma bucure si sa imi dea sperante de mai bine prin aducerea italianului Cristiano Bergodi care a avut rezultate pe unde a fost si se cunoaste ca un tip extrem de muncitor, ce ma duce cu gandul inevitabil la momentul cand a fost instalat antrenor aici un alt italian celebru Walter Zenga, coincidenta stranie si el venind tot intr-un moment cand echipa era complet debusolata. Idem cu fostul mare portar italian si Bergodi este vazut ca un "Mesia" salvator de toti oamenii din anturajul Stelei, capabil sa aduca disciplina de altadata si sa reincerce sa mai repare din imaginea sifonata a fostei castigatoare a cupei campionilor europeni.
Ramane de vazut daca va reusi si in Ghencea sa implementeze din ideile sale de joc ce au dat roade din plin la Progresul, CFR si "Poli" Iasi si sa vedem cum se va descurca si cu "cerbicia" finanatorului de a se baga peste treburile antrenorului. Sper ca fostul idol al galeriei laziale sa reuseasca macar ca aceasta formatie plina de "vedetisme" sa isi recapete demnitatea sportiva si sa fie iar de temut de catre adversarii ei, dar misiunea acestuia nu este deloc una usoara si va avea nevoie de intariri serioase dar despre asta o sa vorbesc intr-o alta zi.
Am sa va povestesc zilele urmatoare iar despre niste capodopere de filme si cu ocazia asta ii multumesc lui Stefan si Robert pentru "ponturile" vandute, pregatesc noi surprize sa nu plecati, va pup pe toti !

10 comentarii:

  1. acum sa vedem..sa speram ca va fi lasat in pace si va face treaba buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu sunt asa increzator, acum sunt entuziasmat dar cine stie sper sa ma insel

    RăspundețiȘtergere
  3. daca si de data asta o sa isi bata joc oierul de un asa antrenor... inseamna ca sunteti varza.. oricum sa zicem k e singura data cand va invidiez .. ca Bergodi a decis sa preia steoaia si nu Rapid.. asta e.. bafta la cat mai putine victorii si cat mai multe infrangeri=))
    ps:Va scremeti valoarea dupa meciuri trucate:))

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar daca te semnezi cu Anonim e clar ca esti u Cristina:) dupa comment, sa vedem cum va fi si Copos cam si-a batut joc ca l-a lasat sa plece fara infrangere dar nah:)

    RăspundețiȘtergere
  5. noi nu ne ascundem sub anonimate..noi va dam raspunsuri fata in fata..noi nu ne ascundem dupa un zid sa va in juram noi va f**** in g*** si clasa va dam...cand noi stam mandri de un mod de viata voi sunteti cocosati de invidie...Semnat. Stefan !

    RăspundețiȘtergere
  6. ah c dur ai fost suna bine, ai dat o lectie:))

    RăspundețiȘtergere
  7. hei nu m-am semnat nu ca nu as avea curaj doamne fereste ci k nu stiu cum se face asta =)) nu sunt o profesionista in ale blogurilor dar uite ma semnez acum ....ma intitulez cristina si sunt mandra ca sunt rapidista si nu ma roade invidia pe niste titluri furate ... ma roade invidia pe alte tari care nu incurajeaza furtul si mediocritatea cum o face a noastra...;)

    RăspundețiȘtergere
  8. pana la urma ai zis bine, partea de final ai impacat si capra si varza stiu ca nu ai facut intentionat sa te semnezi ca anonim:P

    RăspundețiȘtergere
  9. A si mai am ceva sa va transmit:
    ne faceti tigani de fiecare data.... va transmitem k insulta e neputinta exagerata...voi sunteti aceeia care in zadar incearca sa spele..... prin minciuna o istorie patata.. n-aveti nici o sansa nici nu o sa aveti vreodata.... noi avem ce nu aveti voi o istorie curata.:X [...}..da stim am stat 10 ani in b suntem mandri... noi cu pcr-ul n-am facut coalitie .pusi la zid de comunisti sunt curios ce fani ar fi asteptat un titlu 32 de ani

    RăspundețiȘtergere
  10. asta e din melodia aceea, iti respect parerea dar nu intru in polemici, nu are rost nu ajungem niciodata la vreun numitor comun:)

    RăspundețiȘtergere