februarie 23, 2011

Miturile Pariorilor


Am revenit aici, dupa cateva zile de inactivitate, vroiam sa va prezint una din marile mele pasiuni: Pariurile sportive, stiu ca multi ati prins acest "microb" si de aceea, vreau sa va ajut cu 6 elemente, le voi denumi mituri pentru ca e impropriu spus sfaturi.

1. Antrenor nou = VICTORIE. In marea majoritatea a cazurilor , am testat pe “propria piele” echipele care isi schimba antrenorul obtin victorie imediat in meciul urmator , fapt datorat si din dorinta jucatorilor de a scapa un anumit tehnician , se stie ca jucatorii de fotbal pot avea o influenta asupra soartei antrenorilor. In majoritatea cazurilor , primul succes este urmat de un rezultat de egalitate sau o infrangere.

2. Niciodata o dubla victorie. Se intampla adesea ca o echipa din partea inferioara a clasamentului sa invinga liderul, in majoritatea cazurilor etapa urmatoare aceasta echipa pierde, sau rezultatul este dezamagitor oricum, de aceea este total nerecomandat de pariat pe o echipa mica , dupa o victorie cu un “grand” sa o repete , jucatorii in majoritatea cazurilor nefiind elite intr-un limbaj de lemn “isi iau lumea in cap” si isi trateaza adversarul de sus si sansele de a dubla victoria sunt infime.

3. Sindromul “vedeta” . Multe echipe depind in mare parte de un singur jucatori , vedeta , liderul echipei care adesea este si capitanul si un jocator ofensiv. Este de evitat parierea pe o echipa a carei lider este in discutii si in tratative pentru transfer , in perioada negocierilor acel jucator evolueaza apasat , fapt care poate influenta si rezultatele echipei.

4. Ultima suta de metri. Daca in prima parte a campionatului conteaza enorm statistica , si este un criteriu fara de care nu putem efectua nici un pariu , in ultima parte a campionatului statistica este un criteriu minor , un grup de 8-10 echipe implicate in hora retrogradarii lupta cu sange si sudoare pentru a-si apara onoarea si prezenta in editia viitoare a campionatului , si in majoritatea cazurilor se produc surprize imense , pregatirea fizica si dorinta de multe ori combat cotele oferite de bookmakeri si trebuiesc tratate cu o atentie sportiva.

5. Probleme financiare. Pariem pe sport, perioada romantica a sportului s-a cam terminat. Totul inseamna bani, si se invarte in jurul lor, distractia si lupta sportiva s-a terminat. Daca exista probleme financiare la club , jucatorii nu sunt platiti si exista probleme contractuale si instabilitate financiara la club , oricat le-ar vorbi managerul si ar incerca sa-i monteze , jucatorii vor evolua sub asteptari.

6. Sindromul “oaia neagra”. Orice echipa din top 3 are un astfel de “nas” , o echipa care de cate ori se intalneste cu ea ii face viata un cosmar , sunt cazuri in care o echipa de top nu a mai batut o “amarasteana” de zeci de ani , in Anglia sunt cele mai pregnante cazurile acestea , dar se stie ca Otelul pe terenul lor tot timpul au fost o nuca tare pentru marile echipe din Divizia A , si exemplele pot continua. Trebuie tinut cont de aceste fapt , prin verificarea istoricului echipelor inaintea de a lua hotararea parierii unui meci.

Intr-un post ulterior, o sa va invat cum sa faceti analiza unui meci pe care doriti sa pariati! good luck

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu